Festiwal Smaków Obiadowych Rzeszowskich Przedszkoli Promujących Zdrowie

Z przyjemnością informujemy, że w I etapie Festiwalu wyróżniono 3 prace konkursowe. Wszystkie przesłane przepisy na zupy okazały się ciekawe, a zdjęcia zaprezentowanych potraw bardzo apetyczne. Komisja zdecydowała, że w II etapie Festiwalu wezmą udział:

Alicja Butryn (grupa Biedronki) – przepis na zupę tajską
Jan Mikuła (grupa Słoneczka) – przepis na dwukolorową zupę krem z zielonego groszku i marchewki
Laura Biały (grupa Liski) – przepis na krem z białych warzyw

Wszystkie dzieci biorące udział w Festiwalu otrzymają pamiątkowe dyplomy. Prace konkursowe wyróżnionych osób zostaną zebrane w książce kucharskiej pt. „Festiwal Smaków Obiadowych Rzeszowskich Przedszkoli Promujących Zdrowie” – Zupy kolorowe, smaczne i zdrowe jako źródło cennych witamin.

Skip to content